Nejnovější recenze ze sekce Zahradní židle a křesla
Pohodlne, lehke, a dlouho vydrzi, jeste mam dve7 let zpet od tohoto vyrobce
- není tak velká výhoda, jelikož stolička je vyšší než předtím
před několika lety ta sama stolička byla na sezení o 10 cm niší než teď.Musíte se tedy víc ,když plejete trávu ohýbat k zemi.
- Jednoduché,krásné
Křesla jsou pohodlná, pěkně vypadají, srozumitelný návod na montáž.
Snadná údržba, barva a pohodlné opěradlo
- Skladné, pohodlné.
- Je malinko těžší.
Křeslo je prostě boží, vřele doporučuji. Velmi pohodlné, snadná montáž i manipulace. Není polstrované, pouze prodyšná pevná látka, což je super, protože lze použít i s mokrýma plavkama. Přídavný stoleček je super. Dobrá koupě.
- Velká nosnost a široký sedák
Skladovatelnost židlí na sebe,lehké.
Produkt vizuelně vypadá hezky,nelze jej však používat,neboť je dodáván nekompletní bez spojovacího materiálu.
- moc úzké, velký sklon opěradla
Dobrý poměr cena/výkon. Perfektní technické provedení, dobré dílenské zpracování. Kvalitní výrobek.
Pohodlné křeslo
rychlost
mám ho jenom krátce,ale jsem spokojená
celé plastové. měl jsem kovové. moc to asi nevydrží. co vy na to . nevadí tak si kupte další. zdravím. z,
- Příjemné sezení, polohování, vejde se na malej balkon i se stolkem
- Odpovídá popisu
- Pohodlná velikost
Křeslo Zulu mě zaujalo svoji váhou, složení i rozložení je snadné a je velmi pohodlné při mojí výšce 170 cm. Budu si ho brát k vodě. Syn měří asi 185 cm a už tak nadšený nebyl.
- Spodní nožičky jsou velké takže se neboří do země a navíc mají kloub, takže se dobře přizpůsobí terénu
- Pohodlí
Garden King Zahradní křeslo Relax antracit
Přidáno: 18. července 2024
(naposledy upraveno 20. července 2024)
Zakoupeno v TVPRODUCTS.cz
Chyběl mi jednoduchý návod na polohování židle /jsem lehce netechnický typ)