Nejnovější recenze ze sekce Zahradní židle a křesla
Dobrá cena
- pohodlné
- šel jsem znovu do umělého ratanu, po x letech začne praskat, na zimu určitě schovávat
spokojenost
- Skladná, všude s sebou, unese i dítě
Židle Brunner se po hodině používání 60 kg osobou zlomila v místě pod područkou.
Křeslo mně vyhovuje, skládací, obal. Kvalitně udělané.
Stoličku jsem použil v zoo lešná a nemá chybu.
- Stabilní, pevny
- JE V ROZLOŽENÉM STAVU,DOCELA SLOŽITÉ PRO ŽENU.Ani jsem se nikde nedočetla jak bude dodáno.Už mám doma stejné a ty přišli s montované. A tyhle ještě v roztrhaném obalu,tak ani nevím jestli tam je vše,byli vysypané i šrouby,tak mě to opravdu zklamalo.
Jediná nevýhoda, že se z židle hůře vstává.
Křesla jsou lehoučká , dobře se přenášejí po celé velké zahradě (např, když chci posedět u jednotlivých květin či keřů a v chládku), unesou uvedenou váhu 150 kg.
Ještě nemám dlouhodobější poznatky, ale křeslo vypadá pekně. Robustní konstrukce a je opravdu prostorné.
Nafukovací pohovka Easy Camp Comfy Sofa
Přidáno: 16. července 2024
(naposledy upraveno 16. července 2024)
Zakoupeno v Lidl-shop.cz
- Po nafouknuti se vyfoukl někde ve spárách uchází "hodně"
- Pohodlné na sezení
- Lehké na přenášení
- Snadné číštění
- Skladná
- Snadná manipulace
Obě židle přišly v jedné krabici rozložené na elementy. Chyběla jedna matka ke zpěře a v jedné "noze" židle bylo trochu rezavé vody. Pokud je člověk trochu zručný, podaří se židle složit během několika minut.
Bohužel hned po prvním použití se ohnuly plastové područky, nohy se rozjely a celá židle se tím znehodnotila. Podotýkám, že židle nebyla váhově přetížená. Vhodná maximálně pro děti
- Vse v poradku
- Výrobek doporučuji, ale pouze tomu, kdo není náročný na velké pohodlí sedáku.
- Je krátký sedák a v zadní části tlačí do sedací oblasti sedícího.
výrobek/ky odpovídá poměru kvalita/cena
mám delší dobu 4 tyto křesla a osvědčila se